Golvslipning för bostadsrättsföreningar i Göteborg

Detta är Mölndals Golv Companie AB

Vi på Mölndals Golv Companie AB är ett företag som är baserat i Mölndal. Vi erbjuder våra tjänster till dig som bor eller är verksam i Göteborg med omnejd. Med andra ord finns vi här för att erbjuda vår service oavsett om du är en privat- eller kommersiell kund. Tveka därför inte på att höra av dig till oss redan idag om det är så att du är baserad i denna del av landet och är intresserad av våra tjänster!

Vi är experter på allt som har med golv att göra och kan ge dig den hjälp du behöver oavsett om det rör sig om en golvslipning eller en golvläggning. Genom att vända dig till oss är du dessutom garanterad ett resultat av absolut högsta kvalitet!

Vi är prisvänliga

Vi på Mölndals Golv Companie AB är även ett mycket prisvänligt företag. Vänd dig därför till oss om du vill kunna få bästa möjliga hjälp med ditt golv till bästa möjliga pris. Vår affärsidé går nämligen ut på just det, alltså att kunna förse våra kunder med bästa möjliga service till bästa möjliga pris. Det är vi också mycket stolta över att kunna göra!

Vi som företag ser nämligen inte varför bra service ska behöva innebära höga priser, och lägre priser i många fall tyvärr en sämre service. Just därför är det, som tidigare nämnt, för oss mycket viktigt att kunna förse våra kunder med båda delarna, vilket vi alltså också kan göra. Tveka inte på att höra av dig till oss om du har några frågor kring detta!

Golvslipning för dig som bor i Göteborg

Vår adress

Vi på Mölndals Golv Companie AB har Flöjelbergsgatan 16A i Mölndal som vår adress. Trots att vi är baserade i Mölndal betyder inte det att vi bara vänder oss till kunder i just denna del av Göteborgsområdet. Oss kan du nämligen anlita var i Göteborg med omnejd som du än bor eller är verksam någonstans!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify