Detta är Mölndals Golv Companie AB

Mölndals Golv Companie AB har lång erfarenhet av golvläggning och dammfri golvslipning i Göteborg, något som gått i arv i generationer. Det gör att du kan känna dig trygg när du väljer oss för ditt projekt. Alla uppdrag som vi utför omfattas av en ansvarsförsäkring.

Vi är ett personligt företag som utför allt inom golvläggning- och golvslipning samt ytbehandling vid nybyggnationer och renoveringar i Göteborg med omnejd. Våra ambitiösa och kunniga medarbetare utför såväl små som stora och kvalificerade golvarbeten åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

Oavsett om du behöver hjälp med slipning, golvläggning, eller trapprenovering är vi rätt val. Hos oss får du alltid en fri offert. Vi erbjuder även fastpris-lösningar med eller utan ROT-avdrag på 30%. Du kan därför redan på förhand få en bra bild över vad den sammanlagda kostnaden kommer att bli. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Vi arbetar i ett högt tempo

Vi på Mölndals Golv Companie AB är även vana vida att arbeta i ett högt tempo. Det ser vi alltid till att göra eftersom vi är fullt medvetna om att det kan vara mycket jobbigt med ett pågående byggprojekt där hemma eller på kontoret. Faktum att vi håller ett högt tempo betyder inte heller att vi inte är noggranna, utan hos oss får du både snabbhet och noggrannhet på en och samma gång!

Vi är miljövänliga

Mölndals Golv Companie AB står för hög standard, kvalitet, samt effektivitet i allt arbete som vi utför. Vår ambition är att alltid utföra ett professionellt arbete enligt aktuell tidsplan, satta kvalitets-, miljö- och arbetsmiljökrav, samt lokala bestämmelser. Vi arbetar med marknadsledande produkter och verktyg samt följer golvbranschens riktlinjer och rekommendationer.